Web Analytics Made Easy - Statcounter

آئین پاسداشت سال‌ها خدمت علمی و فرهنگی پروفسور یوسف ثبوتی فیزیکدان سرشناس ایرانی، چهره ماندگار کشور و موسس مرکز تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و نیز تجلیل از مدال آوران المپیاد ریاضیات IMC با حضور محمدرضا رزاقی موسس اولین مدرسه نمونه ایران و امرالله حسنی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، شامگاه پنجشنبه در سالن همایش‌های مهرانه زنجان در ارتباطی صمیمی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پروفسور ثبوتی فیزیکدان سرشناس زنجانی در این مراسم،گفت: نتایج موثر و مثبت اعتماد و احترام از اجتماع کوچک خانواده تا اجتماع بزرگ جامعه بر کسی پوشیده نیست.

او می گوید: حتی در ورودی آن نیز روی یک تخته سنگ نوشته شده که می‌توانید از محل تحصیل فرزندان خود دیدن کنید.

پروفسور ثبوتی گفت: در طول ۲۰ سال پس از احداث این دانشگاه، بجز یک حلقه شلنگ و چند حلقه دریچه آهنی مجاری آب، از این دانشگاه دزدیده نشده است.

به گفته او نظافت این دانشگاه را هم افرادی که از آن عبور می‌کنند و یا برای گردش به آنجا می‌روند، انجام می‌دهند.

پرفسور ثبوتی گفت: این کار نتیجه اعتماد و احترام ۲۰ ساله در ارتباط دوسویه دانشگاه با مردم است؛ شک نکنیم که اگر احترام بگذاریم احترام می‌بینیم و این مسئله  فلسفه زندگی من بوده است.

او می گوید: نقد کردن و فقط  دیدن کاستی‌ها بدون نگاه به نقاط مثبت را یک نقص فرهنگی درازمدت در جامعه می باشد که نتیجه آن وجود بی اعتمادی بسیار وسیع نسبت به همدیگر در جامعه است.

این فیزیکدان سرشناش ایرانی، گفت: انتقاد از یکدیگر در ارتباط ها، از دغدغه‌های ذهنی من است و ارتباط‌های ما اعم از ارتباط‌های خانوادگی و اجتماعی و نیز مردم و مسئولین، همیشه با انتقاد از یکدیگر همراه است.

پروفسور ثبوتی می گوید:  انتقاد‌های ما در ارتباط هایمان همیشه از نوع انگشت گذاشتن روی کاستی‌ها است و  هرگز کار‌های خوبی که انجام می‌گیرد، ذهن ما را به خود مشغول نمی‌کند و فقط کاستی‌ها و نبود‌ها را می‌بینیم.

به گفته او  به کار بردن کلمه "متاسفانه" در صحبت‌ها اخم‌ها را به هم ریخته و چهره‌ها را غمگین می‌کند، این کلمه اخطاری به شنونده می‌دهد که حاکی از دادن یک خبر ناگوار است و آن‌ها هم باید منتظر شنیدن آن باشند.

ثبوتی  می گوید: اگر واژه متاسفانه را به کار نبرید شنوندگان شما برای شنیدن حرف هایتان بسیار مشتاق‌تر می‌شوند و حتی توجه بیشتری نیز به صحبت‌های شما می‌کنند.

فیزیکدان سرشناس ایرانی گفت: نقد خوب است، اما همیشه مطرح کردن نقاط ضعف به معنای نقد نیست، همانطور که باید خوبی‌ها و نکات مثبت را بازگو کرد، نکات منفی را هم می‌توان در قالب نقد مطرح کرد.

موسس مرکز تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان می گوید: اعتماد و احترام به یکدیگر ۲ مقوله مهم و تأثیر گذار در ارتباطات جوامع بشری است  و باید به یکدیگر اعتماد کرده و احترام بگذاریم تا نتایج مثبت آن را ببینیم.

شکل‌گیری علم باوری و آینده باوری در ذهن ما لازمه توسعه است

موسس اولین مدرسه نمونه ایران نیز در آیین پاسداشت پروفسور ثبوتی،گفت: بنای فعالیت در مدارس نمونه این است که استعداد، توانایی و قابلیت دانش آموزان در ظرف وجود خودشان نشان داده شود و گام اول در این راستا اعتماد کردن به فرزندان است و دوست داشتن و حمایت از آن‌ها عوامل مهم در دادن فرصت برای شکوفایی استعداد‌های آن هاست.

او می گوید: پدران و مادران باید بدانند که فرزندان به عنوان سرمایه‌هایی در اختیار آن‌ها هستند که اگر به این سرمایه‌های خدادادی، اعتماد نکنند، دوستشان نداشته باشند و حمایت نکنند فردا باید جوابگو باشند.

رزاقی گفت: زمانی که علم باوری و آینده باوری در ذهن تک‌تک ما شکل بگیرد در مسیر توسعه قرار می‌گیریم.

موسس اولین مدرسه نمونه ایران می گوید: دانش آموزان اگر نبینند و آنچه را که می‌بینند به ذهن نسپارند نمی‌تواند قابلیت‌های خود را بروز دهند، ما در مدارس رشد تلاش می‌کنیم که دانش آموزان با چشم باز، گوش شنوا و زبان گویا، آنچه را که می‌بینند و می‌شنوند به ذهن بسپارند.


در پایان این مراسم ضمن تجلیل از چند دهه تلاش‌های ماندگار پروفسور ثبوتی، فیزیکدان سرشناس زنجانی و چهره ماندگار ایرانی و تقدیر از مدال آوران المپیاد ریاضیات و نونهالان نخبه در حوزه مترجمی زبان‌های خارجی، از تمبر پاسداشت پروفسور ثبوتی، رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: المپیاد ریاضی فرهنگ و ارشاد اسلامی فیزیکدان سرشناس پروفسور ثبوتی ارتباط ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۷۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رالف رانگنیک و تایید خبر جنجالی؛ پروفسور آلمانی به خاطر بایرن مونیخ، اتریش را ترک نمی‌کند

سومین گزینه بایرن مونیخ نیز پیشنهاد این باشگاه را رد کرد

 

طرفداری | پس از منتفی شدن گزینه‌هایی مانند ژابی آلونسو و یولیان ناگلزمان، انتظار می‌رفت به‌زودی رالف رانگنیک سرمربی تیم ملی اتریش به عنوان جایگزین توماس توخل معرفی شود اما به نظر نمی‌رسد این اتفاق نیز رخ بدهد.

کریستین فالک خبرنگار نزدیک به باواریایی‌ها امروز در خبری جنجالی اعلام کرد رانگنیک پیشنهاد بایرن مونیخ را رد کرده است و قصد دارد به قراردادش با تیم ملی اتریش که اعتبارش تا سال 2026 است، پایبند باشد.

پس از انتشار این خبر نیز، فدراسیون فوتبال اتریش نیز بلافاصله به‌طور رسمی اعلام کرد رالف رانگنیک در تیم ملی این کشور باقی خواهد ماند. اکنون نیز این سرمربی 65 ساله درباره این تصمیمش و رد کردن فرصت مربیگری در بایرن مونیخ صحب کرده است. او گفت:

من با تمام وجودم سرمربی تیم ملی اتریش هستم و از این‌کار واقعاً لذت می‌برم. من مصمم هستم مسیری که انتخاب کردم را ادامه دهم. تأکید می‌کنم این به معنای رد کردن بایرن مونیخ نیست بلکه تصمیمی برای تیم و اهداف مشترک‌مان است. اکنون تمرکز کامل ما روی یورو است و هر کاری از دست‌مان بر بیاید انجام می‌دهیم تا جای ممکن (در این رقابت‌ها) پیش برویم.

حال باید بایرن مونیخ پس از سومین تلاش ناموفقش، این‌بار به سراغ کدام مربی در دسترس خواهد رفت. 

از دست ندهید ????????????????????????

تونی کروس: پاس گلم جلوی بایرن خیلی خاص نبود شاهکار کارلتو؛ بازهم شکست‌ناپذیری مقابل بایرن بزرگترین بازیکنان ناکام تاریخ لیگ قهرمانان یحیی شکایت کند 5 میلیارد تومان جریمه می‌گیرد

دیگر خبرها

  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • حادثه یسنا مصداق بارز همدلی، نوعدوستی و همبستگی است
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • رالف رانگنیک و تایید خبر جنجالی؛ پروفسور آلمانی به خاطر بایرن مونیخ، اتریش را ترک نمی‌کند
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • امتحانات نوبت دوم پایه نهم از ۳۰ اردیبهشت ماه آغاز می شود
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • #من_هم _یک_پروفسور_هستم